Iz Beograda za Firencu avion Air Serbia

Zanima me da li ima iz Beograda za Firencu avion Air Serbia i to direktno. Koja je cena i koji je red letenja? Hvala puno. Svetozar Ruvidić, Šabac

Posetilac: Svetozar Ruvidić, Šabac
Datum: 18.02.2020
Grupa: Avio karte

Iz Beograda za Firencu avion Air Serbia

Poštovani gospodine Ruvidiću,

Od 06. juna 2020. godine Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Firenca-Beograd! Time će se ostvariti želja ogromnog broja naših putnika da brzo, lako i jeftino koriste iz Beograda za Firencu avion Air Serbia avio kompanije. Cena POVRATNE avionske karte iz Beograda za Firencu avion Air Serbia sa svim taksama (osim takse za izdavanje avionske karte) i ručnim prtljagom do 8kg iznosi OD 152 EUR i može se kupiti već sada. Samo je potrebno da znate datume putovanja na liniji Beograd-Firenca-Beograd i možete sebi već sada obezbediti provod u jednom od najlepših gradova Italije. Za sve dodatne informacije u vezi leta iz Beograda za Firencu avion Air Serbia avio kompanijom možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Italiju (Firencu)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Firenca-Beograd svojim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Kod nas možete obezbediti Generali, sava i Milenijum osiguranje. Uslove vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Red letenja na liniji Beograd-Firenca-Beograd

Po sadašnjem rasporedu, koji je podložan promenama, red letenja na liniji Beograd-Firenca-Beograd je sledeći:

- Iz Beograda za Firencu subotom sa polaskom u 07:25h i sletanjem u 09:00h.

- Iz Firence za Beograd subotom sa polaskom u 09:50h i sletanjem u 11:20h.

Rezervacija i kupovina avionske karte Beograd Firenca Beograd

Rezervaciju hotela možete izvršiti na: